Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Innan döden kom" by Elizabeth George * Book PDF Kindle ePub Free

Innan döden kom

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Innan döden kom
  • Author : Elizabeth George
  • Release Date : January 28, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1988 KB

Description

Bestsellerförfattaren Elizabeth George har skrivit en laddad roman som handlar om de hÀndelser som ledde fram till ett chockerande mord.
Det brutala och oförklarliga mordet pÄ den tillförordnade polisinspektören Thomas Lynleys hustru har chockerat New Scotland Yard och man letar förtvivlat efter svar pÄ hur det kunde hÀnda. NÀstan Ànnu mer upprörande Àr att det tydligen var en tolvÄrig pojke som avlossade skottet. Vem Àr han? VarifrÄn kom han? Vilka omstÀndigheter ledde fram till denna sista desperata handling?
Historien börjar i andra Ànden av London, i den invandrartÀta stadsdelen North Kensington, hos tre sÄ gott som förÀldralösa barn. Den Àldsta, femtonÄriga Ness, kastar sig rakt ut i elÀnde sÄ fort hennes högklackade stövlar kan bÀra henne. Det tvingar mellanbarnet, Joel, att ta stort ansvar för den yngste, Toby. Och Àven om ingen riktigt vill tala om det mÀrker ÀndÄ alla att nÄgot inte Àr riktigt som det ska vara med Toby.
Det dröjer inte lÀnge förrÀn man förstÄr att ocksÄ Joel har problem. Ett lokalt gÀng börjar trakassera honom och upptrÀda hotfullt mot hans bror. För att skydda sin familj tvingas Joel till slut ingÄ ett avtal med djÀvulen nÄgot som för honom hela vÀgen till Thomas Lynleys tröskel.
Innan döden kom Àr ett kraftprov dÀr författaren visar sin styrka pÄ ett sÀtt som hon aldrig tidigare gjort.
Entertainment Weekly


PDF Ebook Download "Innan döden kom" Online ePub Kindle